Продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян даде първия си коментар

...
Продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян даде първия си коментар
Коментари Харесай

Първи думи на Халваджиян: Това е груба манипулация от журналиста. Разграничаваме се от него и го отстраняваме

Продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян даде първия си коментар във връзка видеоматериалите в разнообразни медии за случая с журналиста от предаването Димитър Върбанов.

" За страдание от това, което видях мога да кажа, че става въпрос за груба операция от страна на Митко Върбанов. Разграничавам се изрично от неговата постъпка. 
Действията му не ми остават никакъв различен избор с изключение на да го отстраня от екипа на предаването ", съобщи пред Блиц Халваджиян.

На въпрос дали Върбанов ще бъде краткотрайно отхвърлен, продуцентът бе безапелационен: 
" Не. Върбанов ще бъде отхвърлен дефинитивно, тъй като няма по какъв начин да толерираме погазването на журналистическите правила. Затова съм толкоз безапелационен в решението си ".

Джуди Халваджиян сподели и мнението си по отношение на разкритието на Върбанов, че в склада във Велико Търново не престават да се съхраняват артикули с изминал период на валидност, които могат да доближат до магазините и да станат причина за натравяния.

" Надявам се прокуратурата да работи изрично по този въпрос и да разпореди храните да бъдат унищожени. В този случай институциите не би трябвало да си трансферират топката, а да си свършат работата, с цел да не стигнат рисковите храни до крайните консуматори ", акцентира Халваджиян.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР